Mercedesi CLS 350 i mbuluar me kristale Swarovski

Në Knightsbridge, në veri të Londrës, është vendi ku pasanikët nga Lindja e Mesme ose nga Rusia ekspozojnë makinat e tyre. Njëra prej tyre...

Gjendet e braktisur makina Mini, më antikja në botë

Kjo është makina Mini, më antikja në botë, një nga të parat prodhime të vitin 1950. Makina u gjend në një gjendje të mjerueshme,...

Makina me më shumë kilometra në botë!

Kjo është një “Volvo” P1800 ngjyrë e kuqe, prodhim i vitit 1966 dhe është makina që ka përshkuar më shumë kilometra në faqen e...

Motoçikleta miniaturë nga orët e dorës

Dan Tanenbaum ndërton mini-motoçikleta të jashtëzakonshme nga orët e dorës. Artisti kanadez është duke ndërtuar miniatura që nga viti 2010, ndërsa disa prej tyre mund...

Audi, faqja më e mirë në Facebook

Një studim i ri shfaq markën e automjeteve gjermane – Audi, si marka e cila ka fansat më aktiv në Facebook, duke e tejkaluar...

Ndërrimi i gomës me këmbë

Djali 28-vjeçar, i cili ka lindur pa krahë, arrin të bëjë me këmbë edhe punët më të vështira. Matt Stutzman është prova e gjallë se...

Zbulohet motori i policit-robot

Motori që shikoni në foto, është motori i policit-robot që luan në filmin “Robocop”, i cili do të jetë një “remake” i filmit të...

Barry Moore, klienti më besnik i Jaguar

Barry Moore është klienti më besnik i Jaguar, pasi ka blerë edhe makinën e 47 të prodhuesit britanik. 74 vjeçari kishte blerë Jaguar-in e...

Adebayor me një super Rolls-Royce

Adebayor mund të mos jetë më atraktiv në fushën e lojës, por përsa i përket asaj që ndodh jashtë saj sumuesi i Tottenham vazhdon...

Anija-spital për fatkeqësitë natyrore

Një dizenjues italian jahtesh, Marino Alfani 29 vjeç, ka krijuar një spital lundrues. Anija-spital mund t’i vijë në ndihmë njerëzve që jetojnë në zonat...