Kompania greke Namco bisedon me kompaninë ruse AvtoBAZ për furnizimin e automobilave “Lada” dhe pajisje teknike.

Namco është prodhuesi i vetëm i automobilave, ku automobilat i tij Pony shiten pjesërisht në tregun grek dhe kryesisht në Azi dhe Afrikë. Grekët duan të marrin nga rusët si automobil