Nuk ka ndonjë fakt se policia e Abu Dhabit se nuk i ka makinat më të mira në botë në koleksionin e tyre. Prej Bugatti Veyron deri tek Renault Twizy, ata i kanë të gjitha.Tani, policia e Abu Dhabit ka shtuar një model të ri Rolls-Royce Phantom në koleksionin e tyre milionësh.

Modeli Phantom është i ngjyrosur me të bardheë dhe njgyrë vishnje ku e cila është zgjedhur me kujdes që ta prezantojë para turistëve.