Hapi i parë: Përcillni vijat ku ka qarkulluar makina para jush!

Hapi i dytë: Pedalet i prekni sa më ngadalë dhe lehtë. Poashtu me timon manovroni më ngadalë dhe lehtë!

Hapi i tretë: Shikoni videon.

httpv://www.youtube.com/watch?v=LnWOBE4Tg74