Modeli ForTwo Cabrio është projekti më i fundit i Smart në bashkëpunim me markën MOSCOT.Sipas krijuesve të makinës ajo do të jetë ngjyrë e zezë e kombinuar me të verdhën. Do të ketë rrota alumini me ngjyrë të zezë, veshje prej lëkure dhe timonin prej lëkure.

ForTwo Cabrio MOSCOT është i bazuar në versionin BRABUS dhe është i pajisur me amortizatorët sportiv 10 mm më të ulët, dhe me motor Turbo benzinë, 3-cilindërsh, 1.0-litër me kapacitet prej 102 kuaj fuqi.Për të gjithë të apasionuarit makina ForTwo Cabrio kushton 29,524 euro në Gjermani.