BMW bavarez është një nga prodhuesit e makinave të cilët në kohën e krizës edhe me tutje vazhdon me të njëjtin ritëm në zhvillimin e automjeteve me sistemin e së ardhmës.

Në një raport të botuar kohët e fundit “BMW TV,” shpjegon parimin e zhvillimit të mjeteve të tilla, që përdorë një pjesë të vogël të kompjuterëve, lazer, radar dhe sensorë ultra-zë për të mbledhur të gjitha të dhënat e nevojshme, të kombinuara me informacion GPS, duke çuar kështu në makinën e përsosur për rrugën e preferuar në përputhje të plotë me rregullat e trafikut …

Tani për tani, këto eksperimente të përdorura nga BMW  shfrytëzohen edhe si bazë e të dhënave për zhvillimin e sistemeve që kanë gjetur tashmë zbatimin në automjetet moderne.

Ndaje artikullin me të tjerët:
  • Postoje tek Kapsit
  • Bookmark tek RuajFaqet
  • Facebook
  • Digg
  • TwitThis
  • Print this article!