Alfa Romeo Disco Volante vetëm me porosi

Elegance, sportivitet dhe ekskluzivitet. Këto mund ti gjesh në modelin Alfa Romeo Disco Volante. Një dy-vendësh Coupe ndërtuar nga një atelier në Milano, i...

Alfa Romeo Giulietta Business

Menjëherë pas edicionit Veloce, Alfa Romeo në tregun italian ka ofruar edhe një edicion special të modelit Giulietta. Bëhet fjalë për modelin Giulietta Business e...

Alfa Romeo me model të ri

“Spiunët” kanë arritur të fotografojnë prototipin testues të SUV modelit të “Alfa-s” i cili në treg do të duhet të arrinte tek në vitin...

Alfa 4C më herët sesa që pritej

Prodhuesi “Fiat” do të mund që në këtë verë të prezantojë versionin përfundimtar të aq shumë të priturit Alfa 4C. Kjo është për disa...

Alfa Spider i ri

Para disa ditësh ju kemi informuar se “Fiat”, përkatësisht “Alfa Romeo” me “Mazda-n” do të punojnë në zhvillimin e coupe-s së re, përkatësisht italianët...

Bashkëpunimi Mazda-Alfa Romeo

Prodhuesit “Alfa Romeo” dhe “Mazda” i prezantuan planet për zhvillimin e “roadster-it” të përbashkët i cili do të bazohet në gjeneratën e ardhme të...

Giulietta vjen me transmision manual me 6 shpejtësi dhe sistemin start-stop

Italianët kanë vendosur ta bëjnë Giulietta-n më të favorshëm për blerësit evropian në një mënyrë paksa të pazakontë. Turbo-motori ekzistues 1.4 me 4 cilindra i...

Alfa Giulietta në versionin karavan

Prodhuesi “Alfa Romeo” në vitin 2013, do ta zgjerojë gamën e modeleve të Alfa Giulietta-s, me versionin kompakt karavan. Italianët besojnë që pikërisht ky version...

Alfa Romeo me edicion special

Prodhuesi “Alfa Romeo” në tregun gjerman e ofroi versionin e veçantë të automobilit, Alfa Romeo MiTo Special Edition Quadrifoglio Verde 101. MiTo në radhë...
Version i posaçëm i Alfa 4C për Frankfurt

Version i posaçëm i Alfa 4C për Frankfurt

Alfa Romeo ka botuar një foto me të cilën paralajmëron ardhjen e versionit të përmirësuar të modelit 4C në panairin e veturave në Frankfurt. Me...