Audi me MPV dhe skuter

Duket se në Audi nuk mungon ideja se si të zgjerojë ofertën edhe ashtu të gjerë. Drejtori i Audi-s për shitje dhe marketing Peter...

Audi gati modelin R8 GT Plus

Audi gjatë vikendit të ardhshëm në Le Mans pritet të prezantojë modelin R8 GT Plus dhe në këtë mënyrë të përcjellë gjeneratën e parë...

Surpriza e Audi për Paris ka 350 kuaj fuqi

Supozimet e medieve jo fort rrallë dalin të janë të vërteta, e sipas këtyre të fundit Audi në panairin e automjeteve në Paris i...

Super-automjeti më i fuqishëm Audi R8 GT

Super-automjeti më i fuqishëm i shumëpritur nga Ingolstadti më në fund e ka treguar fytyrën e tij – vjen me më pak kilogramë dhe...

Audi Q3 Vail vjen me 314 kuaj fuqi

Audi në Detroit ka prezantuar një veturë të llojit të veçantë- Audi Q3 Vail me forcë prej 231 kW (314 kuaj fuqi). Ky SUV...

Audi RS3 prej 0-100 km/h, për 3.8 sekonda – video

Kompanija e Zvicrës Sportec, për automobila prezantoi verison të përforcuar të versionit sportiv të Audi A3, e cila ofron performanca mahnitëse. Versioni i përforcuar ka...

Në panairin e automjeteve në Frankfurt do të paraqitet Audi R8 elektrik

Që disa vjet rresht prodhuesit nga njëri panair në tjetrin po na befasojnë me zgjidhjet hibride dhe automjete të reja. Duket se më në...

Audi R8 më një motor turbo më të vogël

Zyrtarët e “Audi”-s njoftuan se gjenerata e dytë i pritur me padurim e modelit Audi R8, përfundimisht të posedoj një motor turbo më të...

10 makinat më të mira të 2012-s

Një makinë për të qenë e mirë nuk është nevoja të jetë më e fundit në treg si dhe më e shtrenjta. Por ato...

Audi shfaq R8 GT Spyder

Audi ka zbuluar R8 GT Spyder që është edhe më e lehtë se forma Coupe që prezantoi një vit më parë. R8 GT Spyder...