Audi krijon hapësirë virtuale brenda Playstation Home

Një prej auto prodhuesve më të njohur në botë ka deklaruar se është prodhuesi i parë i automjeteve që ka një...

Audi RS3 do të paraqitet muajin e ardhshëm?

Modeli i automjetit Audi RS3 ka gjasa të paraqitet qysh prej muajit të ardhshëm. Për këtë automjet që moti janë duke menduar dhe pritur...

Në panairin e automjeteve në Frankfurt do të paraqitet Audi R8 elektrik

Që disa vjet rresht prodhuesit nga njëri panair në tjetrin po na befasojnë me zgjidhjet hibride dhe automjete të reja. Duket se më në...

Audi A1 serik vjen në shtator

Modeli tërësisht i ri A1 nga Audi do të paraqitet zyrtarisht në version serik në panairin e automjeteve të Frankfurtit, i cili mbahet në...

“Audi A3” e re në vitin 2011

Vetura e re “Audi A3” në treg do të arrijë si limuzinë. Më saktësisht, ky model pik së pari do t’i dedikohet tregut amerikan,...

Audi i thotë “Nein” projektit për modelin R8 me naftë

Pasi që kanë menduar një vit rresht, në Audi kanë vendosur – nuk ka gjë prej versionit me naftë të modelit R8. Portali automobilistik Autoexpress...

Audi A3 2009, tregohet makinë e suksesshme

Pavarësisht krizës ekonomike, duke se njerëzit nuk kursejnë kur është në pyetje luksi në makinë. E tillë është edhe makinë Audi A3 2009, e...