Modeli i parë Hibrid nga Ferrari

Ëshë bërë e ditur nga disa media italiane se kompania e njohur gjermane e Ferrarit do të paraqes një model të ri në panairin...

Paraqitet super-automjeti hibrid Motion

Në panairin e automjeteve në Dubai është paraqitur automjeti më i ri i Kepler Motors, modeli Motion. Bëhet fjalë për një automjet hibrid prej...

Është paraqitur modeli më i madh Prius me bateri nga Toyota

Toyota ka bërë të ditur se nga fundi i vitit do të del në shitje versioni më i ri i Toyota Prius, një veturë...

Studentët ndërtojnë automjete hibride

Studentët duke punuar në perëndim të Filadelfias, Stefon Gonzalez dhe grupi i tij janë të sigurtë se do të fitojnë çmimin prej $10 milionësh...

Karavan atraktiv hibrid nga Subaru

Me afrimin e datës së hapjes së panairit të automjeteve të Tokios, prodhuesit japonez kanë filluar të zbulojnë adutët e tyre. Sikur edhe deri...

Versioni elektrik i Phantom i gatshëm për prodhim?

Sipas pohimeve të zëdhënësit të automjeteve më luksoze në botë, Rolls-Royce është duke menduar seriozisht për prodhimin e versionin elektrik të...

Renault paraqet katër modele të automjeteve elektrike

Prodhuesi francez i automjeteve Renault në panairin e radhës së automjeteve në Frankfurt do të paraqes katër koncepte të automjeteve elektrike....

Ferrari i parë hibrid me motor V12

Sipas pohimeve të prijësit të Ferrarit Amedeo Felisa, Ferrari në ofertën e vet përfundimisht ka për qëllim të përfshijë edhe modelin...

Makinat hibride dhe planet për të ardhmen

Konkurrenca për të prodhuar automjete me rendiment sa më të lartë ka hyrë në një fazë të re tani që kompania General Motors njoftoi...

Bëhen publike imazhe të reja të Tesla Model S

Tesla Motors ka shpalosur disa imazhe të reja të modelit më të ri Model S, që është një sedan tërësisht elektronik. Bashkësia e fotografive...