BMW lanson hibridin më të fortë në botë

Me afrimin e shtatorit dhe datës së hapjes së panairit të automjeteve në Frankurt, prodhuesit po bëhen më me padurim. As BMW nuk ka...

Lamborghini hibrid qysh në vitin 2015

Sipas pohimeve të drejtorit ekzekutiv të kompanisë Stephan Winkelmann, Lamborghini do të duhej që në të ardhmen e afërt, më saktësisht...

Rritet kërkesa për automobila elektrik

Makinat elektrike po zënë gjithnjë e më shumë një pjesë të rëndësishme në tregun botëror. Dikur një kompani e prodhimit të baterive të celularëve,...

Në panairin e automjeteve në Frankfurt do të paraqitet Audi R8 elektrik

Që disa vjet rresht prodhuesit nga njëri panair në tjetrin po na befasojnë me zgjidhjet hibride dhe automjete të reja. Duket se më në...

Vjen Toyota IQ elektrike

Një burim i afërm me prodhuesin Toyota ka zbuluar detaje të reja për automjetin e radhës elektrik japonez të bazuar në modelin kompakt IQ. Supozohet...

Fisker Karma do të debutoj në garën historike të Monterej-it

Më 15 gusht të këtij viti në garën automobilistike të Monterej-it do të bëj debutimin e parë publik, në një vozitje të shkurtër automjeti...

Në Torino projektohet një hibrid midis motoçikletës dhe makinës

TTW s.r.l eshte kompania e cila ka paraqitur prototipin italian te se ardhmes ne fushen automobilistike. TTW e ka bazen ne Torino dhe eshte...