KIA сee’d me fytyrë të re

Një tjetër premierë interesante në panairin e Frankfurtit do të jetë prezantimi i modelit të ri të KIA cee’d. Modeli për vitin...

Makinat kineze të suksesshme

Nëse vizitoni panairin e makinave në Shanghai, nuk do të mund të besoni se ka ndonjë krizë ekonomike globale, edhe pse shitja e prodhimeve...

Honda Insight kjo makinë “green”

Ata të cilët janë të pasionuar pas makinave që nuk e ndotin ambientin ku jetojnë, atëherë mos të hezitojnë dhe të marrin pikërisht një...

Land Rover Discovery 4

Land Rover ka freskuar ofertën e modelit me gjeneratën e katërt të Discovery. Edhe pse quhet Discovery 4, ai nuk është model 100 për qind...

Acura ZDX – Zgjidhje përfekte për adhuruesit e makinave

Modeli i ri i Acura, ZDX, është një koncept që mund t’ua ndërroj mendjen adhuruesve të makinave. Dizajni dhe filozofia e tanishme e Acura’s paraqet...