Bugatti Veyron, makina më e mirë në 20 vitet e fundit

Nuk është makina më e mirë e vitit por e një 20 viteve të fundit. Sipas një sondazhi të realizuar nga Top Gear, Bugatti...

Asgjë nga super Veyron

Ëndrrave të shumë adhuruesve të shpejtësisë ua ka ardhur fundi, pasi Bugatti ka demantuar zërat se është në përgatitje modeli me 1600 kuaj fuqi...

Bugatti Veyron me versionin final ultra-ekstrem

Bugatti gjatë vitit të ardhshëm do ta prezantojë versionin final ultra-ekstrem të modelit të tij të popullarizuar Veyron. Si bazë për versionin e ri...

Salloni i Gjenevës, prezantohet GTA Spano

Në sallonin e makinave në Gjenevë, kompania spanjolle e makinave pritet të zbulojë modelin e ri GTA Spano. Duke parë fotot e publikuara deri më...

Bugatti me një supermakinë

Salloni i makinave në Katar mbylli dyert në datën dy shkurt ndërsa gjatë këtij eventi u ekspozuan disa nga supermakinat që pritet të dalin...

Bugatti TypeZero

Bugatti tashmë disa vite prodhon vetura të cilat janë të pazëvendësueshme dhe ëndërr e çdo adhuruesi të veturave ekskluzive sportive. Adhurues të shumtë të Bugatti...

Tipi i ri i Veyron me një super motor prej 1.600 kuaj fuqi

Sipas informatave që dolën sot, Bugatti po punon për një motel të ri, ultra të shpejtë të modelit Veyron. Ky tip i ri i Veyron-it...

Po punohet në Veyron-in e ri

Sipas fjalëve të Jens Schulenburg-ut, njëri nga njerëzit kryesorë të “Bugatti-t”, puna në pasardhësin e Veyron-it tashmë ka filluar. Schulenburg nuk deshi të zbulojë shumë,...

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse

“Bugatti” është marka e njohur botërore e cila prodhon automobila superluksoz. Së fundmi, është publikuar edhe videoja e kësaj supermakine. Motori i Bugatti Veyron 16.4...

Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse

“Bugatti” është marka e njohur botërore e cila prodhon automobila superluksoz, të cilët i vënë në lëvizje disa nga motorë më fuqishëm në botë,...