Picasso i ri-më i gjerë, më i rafinuar dhe më kursimtar

“Francezit” atraktiv, Citroen Picasso-s, nuk i janë nevojitur zbukurime shtesë, por kjo është gjë që e përcjellë auto-industrinë. Automobili i cili është në...

Citroen DS3 është “Diesel Car of the Year”

Revista e famshme ‘Diesel Car’ sapo i ka ndarë modelit francez Citroen DS3 çmimin prestigjioz ''Diesel Car of the Year'' (Vetura me naftë e...

Citron DS5 shfaqet në Shanghai Auto Show

Anëtari i fundit i familjes Citroën DS, DS5 i ri, është një makinë me pesë dyer dhe një sistem hibrid naftë me 197 kuaj-fuqi...

Citroen Metropolis jashtëzakonisht atraktiv

Njëra nga premierat më atraktive në panairin e Gjenevës, gjithsesi se është modeli Citroen Metropolis. Një numër i madh i gazetarëve nuk ka mundur...

Automobilat që do të paraqiten gjatë këtij viti

Viti i cili sapo kaloi nuk ishte i keq për fabrikat e automobilave edhe për kundër parashikimeve të pesimistëve. Në vitin 2010 u...

Citroën C3, veturë unike dhe e sofistikuar

Citroen C3 është një veturë unike me pesë dyer e dizajnuar për një familje moderne. Me një stil bashkëkohor dhe dinamik, kualitet...

Modeli i ri i Citroën C4 me pamje dinamike

Gjenerata e re e modelit Citroën C4, seriozisht futet në konkurrencë në klasën e mesme të veturave. Modeli i ri është më pak futuristik,...

C3 VTi Exclusive – luksi në paketimin e vogël

Citroën C3 i ri, i ngjan shumë paraardhësit, sepse vjen me karroceri në formë veje, por me pamje më moderne dhe më dinamike. Dritat...

Citroen në stilin e Lacoste-s

Citroen tashmë e ka përgatitur konceptin Lacoste, i cili është rezultat i bashkëpunimit me markën e njohur të veshjeve dhe ai është me madhësi...

Citroën ridizajnon limuzinën dhe karavanin C5

Citroën ka shfrytëzuar panairin parisien për paraqitjen e ridizajnimeve të modelit C5, në versionin limuzinë dhe karavan. Duke marrë parasysh se modeli i ri C5...