Ferrari F80 të lë pa mend

Një nga pasionet më të mëdha të Adriano Raelit janë makinat. Ndaj për këtë italiani ka nisur të punojë për krijimin e konceptve të...

Ferrari 485 i larë me flori

Kjo nuk është një makinë e zakonshme, por një Ferrai që kushton plot 5 milionë Euro.Ferrari 485 ka tërhequr vëmendjen e fotografëve britanikë i...

Ferrari sjell modelin 575 GTZ

I vetmi lloj i ndërtuar ndonjëherë i Ferrarit, modeli 575 GTZ ishte prodhuar për herë të parë nga Ferrari dhe kolektori Yoshiyuki Hayashi në...

Ferrari me hapësirë edhe për qen familjar

Ferrarit jan të njohur për shpejtësi dhe stil, jo për komoditet dhe prakticitet. Prandaj Ferrari nuk është veturë që do të mendonit për të...

Ferrari F12 Berlinetta Novitec Rosso N-Largo

I prezantuar një muaj më parë me disa ndryshime dhe një deklaratë të shkurtër, para nesh është tani zyrtarisht Novitec Rosso N-Largo Widebody kit,...

Zyrtarisht: Ferrari F12 Berlinetta Novitec Rosso N-Largo

I prezantuar një muaj më parë me disa ndryshime dhe një deklaratë të shkurtër, para nesh është tani zyrtarisht Novitec Rosso N-Largo Widebody kit,...

Ferrari shifër rekord, shitet për 38 milionë euro

Një Ferrari me një ngjyrë të kuqe është shitur për plot 38 milionë euro, duke u bërë një nga makinat më të shtrenjta në...

Ferrari 458 me 597 kuaj fuqi

Modeli i ashpër i Ferrari-t, 458 Italia, i prezantuar si 458 Speciale, paraqitjen e parë publike do ta ketë në panairin e Frankfurtit në...

Ferrari thyen rekord, shitet për 20 milionë euro

Një Ferrari Spider i vitit 67-të kabriolet i prodhuar në vetëm dhjetë ekzemplare, ka thyer cdo rekord sa i përket shitjeve në ankande. Makina...

Ferrari me një modele të posaçme

Ferrari në festivalin e shpejtësisë Goodwwood do ta potencojë programin e tij të përmirësimeve dhe vizitorëve të atjeshëm do t’u prezantojë disa modele të...