Gymkhana THREE me Ford Fiestan e ri

Në vjeshtë të vitit 2008, Ken Block e editoi për “argëtim të pastër” videon e cila e pushtoi internetin. Ka qenë e prezantuar Gymkhana,...

Ford Mustang DUB Edition

I dizajnuar që të tërheqë një "gjeneratë të re të blerësve" Dub Edition veçohet me një fascia të frontale Roush, mbulese të çerekut të...

Ford Fiesta Titanium 1.6 TDCI

Për dallim nga modeli paraprak me të njëjtin emër Ford Fiesta me formë të re dinamike, në rend të parë shënjestron publikun e moshës...

Rishikimi i Ford Mustang

Nëse nuk do të ringjallej vetura e fuqishme e “General Motors”, ne ende do të ishim duke vozitur vetura “Mustang” të ngarkuar me...

Mondeo me motor të ri prej 203 kuaj fuqi

Mondeo me motor të ri prej 203 kuaj fuqi Ford do të shfrytëzojë panairin e sivjetmë në Gjenevë për të na paraqitur modelin e...

Ford publikon fotot e para të modelit Focus

Është një dekad prej se Ford nuk ka nxjerr modelin e saj Focus por tani ky prodhues ka vendosur se ka ardhur koha për...

Ford Fusion Hibrid dhe Ford Transit Connect modelet e vitit 2010

Ford ka njoftuar se dy modelet e kesaj kompanie si Ford Fusion Hybrid dhe Ford Transit Connect janë shpallur si modelet e vitit 2010...

Ford Mustang GT, premiera në Detroit

Në panairin e radhës së automjeteve në Detroit, i cili mbahet në mesin e muajit janar të vitit 2010, Ford do të paraqes për...

Paraqitet Ford Mustang 2011

Ford ka nxjerrë disa detaje dhe karakteristika të reja dhe inovative teknike të vetures së re Ford Mustang si brezi i ardhshëm i kesaj...

Shpallet automjeti i vitit 2010

Ford Fusion një automjet i udhëtarëve, është shpallur “Automjeti i vitit 2010” në përzgjedhjen e revistës së popullarizuar amerikane “Motor Trend". Në konkurrencën e...