Modeli Hyundai i10, me ekonomik dhe praktik

Edhe pse është modeli më i vogël dhe më pak i shitur në ofertën e Hyundai-t në tregun e Evropës, i10 prapë është njëri...

Hyundai i10 në panairin e makinave në Frankfurt

Në panairin e automobilave që do të mbahet në Frankfurt, prej 12 deri më 22 shtator, pritet të paraqitet noviteti interesant në klasën e...

Hyundai Sonata

Prodhuesi i njohur i automobilave “Hyundai” më fund e konfirmoi që në vitin e ardhëm do ta lansojë gjeneratën e re të Sonata-s, ndërsa...

Hyundai Grand Santa Fe

Për tregun evropian ditë më parë është prezantuar modeli Hyundai Santa Fe, një version i zgjatur i modelit të popullarizuar SUV të Hyundai-t. Grand Santa...

Hyundai HCD-14

Prodhuesi i njohur i veturave “Hyundai” i publikoi detajet e reja për teknologjinë e cila fshihet në brendësinë e kabinës së udhëtarëve, dhe kjo...

Hyundai Santa Fe, vetura më e sigurt

Në testin e vështirë të Euro NCAP për siguri, gjenerata e re e SUV-it të Hyundai-it, Santa Fe, ka marrë më së shumti pikë...

Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe i gjeneratës së re deri më tani ka qenë i pranishëm vetëm në tregun amerikan, mirëpo, tani është prezantuar edhe modeli...

Hyundai prezanton gjeneratën e re të modelit Santa Fe

“Hyundai” gjeneratën e re të modelit Santa Fe, zyrtarisht e ka prezantuar në prill të këtij viti në panairin e New Yorkut, por tani...

Hyundai Santa Fe 2013

“Hyundai” gjeneratën e re të modelit Santa Fe, zyrtarisht e ka prezantuar në prill të këtij viti në panairin e Nju-Jorkut, por tani është...

Hyundai i30 Estate ne versioni karavan

Me fillimin e muajit mars, në panairin e veturave në Gjenevë, zyrtarisht do të prezantohet versioni karavan i modelit Hyundai i30. Shenja tradicionale Estate,...