Mbërrin motoçikleta me kabinë

Shumë i kanë me pasion motoçikletat, mjetet me dy rrota që disa e përdorin për prakticitet, për të shmangur bllokimin në trafik, disa për...

BMW K 1600 GT motoçikleta më e mirë

Panairi “Brüssel Motorshow” është shfrytëzuar për shpalljen e motoçikletave më të mira të vitit të kaluar, pra të vitit 2011, ndërsa titullin “International Bike...

Kawasaki ZZR 1400, motori më i shpejtë në botë

Kawasaki ZZR1400, është motori më i shpejtë në botë. Ky motor arrin një shpejtësi maksimale deri në 300 km/h. Deri tani janë prodhuar shumë motor...

Motorri më i shtrenjtë në botë

Ja çfarë ndodh kur Ferrari vendos të prodhojë motorrin dhe BMW pjesën e drejtimit. Krijohet motorri më i shtrenjtë në botë. Kjo quad bike...

Kawasaki prezanton modelin Z750

Kawasaki ka prezantuar njërën nga motoçikletat më të shumëpritura për sezonin e ardhshëm, modelin Z750 me shenjën R, i dedikuar si për vozitje më...

Mini e Smart në panair me skuterë elektrik

Nëse mund të gjykohet sipas numrit të premierave të paralajmëruara, panairi i sivjetmë parisien do të përshkohet me automjetet elektrike. As Smart...

Motori Harley-Davidson

“Harley-Davidson” është ëndrra e thuajse të gjithë të pasionuarve pas botës së motorëve. Dizajni fin i motoçikletës më të njohur në botë, zhurma që lë...