Shpaloset zyrtarisht Jaguar XF 2016

Jaguar ka shpalosur detajet e para për modelin e ri XF.Në krahasim me modelin e kaluar, modeli i ri është 7 milimetra më i...

Ford Ranger 4×4 super makina

Ford Ranger 2015 është një makinë e cila ka motor 3.2 litër TDCi me 5 cilindra, i cili çliron 200 kuaj fuqi dhe me...