Acura ZDX – Zgjidhje përfekte për adhuruesit e makinave

Modeli i ri i Acura, ZDX, është një koncept që mund t’ua ndërroj mendjen adhuruesve të makinave. Dizajni dhe filozofia e tanishme e Acura’s paraqet...

Buggati do të ofrojë modelin limuzinë

Njoftohet se në panairin automobilistik të Frankfurtit, Bugatti do të paraqesë një model të ri- versionin limuzinë të Veyron. Besohet se bëhet fjalë për interpretimin...