Suzuki SX4 në panairin e Gjeneves

Me premierën në panairin e veturave në Gjenevë, Suzuki kishte paralajmëruar gjeneratën e dytë të modelit tejet të kërkuar SX4. Duke respektuar dëshirën e blerësve,...

Suzuki prezantonë Crossover-in e ri

Në panairin e veturave në Gjenevë, Suzuki do të prezantojë Crossover-in plotësisht të ri nga segmenti C, i cili bazohet në konceptin e veturës...

Suzuki Swift Sport në panairin e Sidneit

Suzuki në panairin e radhës në Sidnei (19-28 tetor), ka përgatitur versionin koncept në bazë të modelit Swift Sport me 5 dyer. Shkurt, Swift...

Suzuki freskon modelin Jimny 4×4

Për 13 vite të ekzistimit në treg, Suzuki Jimny 4x4 ka përjetuar tri gjenerata dhe disa rifreskime të pashmangshme. Dhe prodhuesi japonez i veturave,...

Suzuki paralajmëron Crosover të ri

Suzuki në panairin e radhës në Paris në fund të shtatorit, do ta prezantojë Crosover-in e ri koncept nga segmenti C, me emrin S-Cross....

Suzuki Swift S Concept

Suzuki ,e konceptin Swift S, ka paralajmëruar se çfarë na pret kur në treg do të arrij versioni Sport i Swift-it aktual. Në kapak...

Modelet Alto e Wagon R të Suzukit me logo VW

Alto e Wagon R të Suzukit do të bëhen modelet e para të prodhuesit japonez të cilët do të bartin logot e Volkswagenit. Sa ...

Suzuki Swift tërheq 280.000 automjete

Nëse keni gjeneratën e mëhershme të Suzuki Swift, e me këtë mendojmë në modelin e prodhuar në periudhën kohore në mes të majit...

Suzuki publikon fotografitë e para të Swift

Me një pjesë të dhënave teknike Suzuki ka publikuar fotografitë e para të riut, gjeneratës së tretë të modelit Swift i cili, së paku...

Suzuki Kizashi mbriti edhe në Evropë

Limuzina e klasës së mesme Kizashi e prodhuesit Suzuki, e cila që një kohë ofrohet në tregun vendas japonez dhe atë amerikan, është konfirmuar...