Chrysler_1Tani për tani të gjithë jemi familjar me tipet e reja të kompanisë Chrysler. Kjo sepse në të gjitha anët përballemi me tipet me të reja të kësaj makine, sidomos në New York.

Me këtë ne mund të mendojmë se kjo kompani tani mendon edhe për vitin 2011, pasi që tani ata kanë krijuar tipin më të ri, të emëruar “Jeep Grand Cherokee? Makina ka një komfor të mirë dhe është një makinë që nuk e ndot ambientin.

Gjithçka është bërë gati që kjo kompani të na befasoj me tipin e saj më të ri. Jeep ka reputacionin e një makine si arkë, shpenzues dhe me e ndryshme në dizajn nga makinat e tjera.

Modeli i ri i kësaj kompanie që do të del në treg në vitin 2011, është paraqitur në New York, dhe atë në dy mënyra.

Prodhimi i ri ka një motor jo më të madh se 280 kuaj fuqi dhe ka gjashtë shpejtësi. Kjo paraqet një rritje të përqindjes në kuaj fuqi dhe shpejtësisë rrotullimit të motorit të saj.

Modeli i ri Grand Cherokee po ashtu mund të bëhet edhe me motor 360 kuaj fuqi. Kjo ka bërë që ai të ketë edhe një kapacitet më të madhe, ku do të këtë një motor me katër cilindra që i mundësojnë atij një vozitje shumë të mirë, sidomos në autostradë.

Ndaje artikullin me të tjerët:
  • Postoje tek Kapsit
  • Bookmark tek RuajFaqet
  • Facebook
  • Digg
  • TwitThis
  • Print this article!