Në anketën e fundit, të publikuar në një raport mbi cilësinë e “Auto Bild Qualitatsreport” sipas kërkimeve të magazinës gjermane të automobilave ” Auto Bild”, Hyundai për vitin e dytë më radhë është shpallur marka më e mirë e automobilave.

Ky çmim prestigjioz i është dhënë Hyundai bazuar në një analizë të gjerë të besueshmërisë së automjeteve, cilësisë, afat-gjatësisë dhe kënaqësisë së konsumatorëve.

Analiza e cilësisë është bazuar në kritere të ndryshme.

Të anketuar ishin 8610 pronarë të makinave

Ndaje artikullin me të tjerët:
  • Postoje tek Kapsit
  • Bookmark tek RuajFaqet
  • Facebook
  • Digg
  • TwitThis
  • Print this article!