Të apasionuarit e makinave janë dhe individët të cilët bëjnë një zgjedhje të kujdesshme në lidhje me markën dhe modelin që do të zgjedhin për ta përdorur.

Në një mënyrë ose një tjetër dhe pse ato mund të jenë modelet më të njohura kanë dhe probleme të cilat nuk kanë rehatinë e duhur.

Makinat ma pak praktike mund të jenë për faktin e harxhimit të karburantit, për ambjentin e mbrenshmë, si dhe ka modele të ndryshme makinash të cilat nuk e kanë marrë parasysh faktin për t’iu ardhur në ndihmë njerzve me trup të gjatë.

Në foto janë dhënë disa nga makinat jo shumë praktike.

Ndaje artikullin me të tjerët:
  • Postoje tek Kapsit
  • Bookmark tek RuajFaqet
  • Facebook
  • Digg
  • TwitThis
  • Print this article!